«Min Terapeut gjør det enkelt for deg som terapeut og behandler å bli sett, og enkelt for de som søker etter behandling å finne det de leter etter.»

Om MinTerapeut

Min Terapeut er en nettside med hovedformål å hjelpe terapeuter og behandlere med å synes på nett. Tanken med MinTerapeut er at siden skal brukes til å finne akuratt den terapeuten man leter etter – der man bor, eller om man ønsker nettkonsultasjoner.

Siden ble startet i 2017 av Kristina Lindström som selv er utdannet massør og har en bachelor i ernæring. Ideén med siden kom etter en samtale med en venninne som synes det var vanskelig å finne en god oversikt over tilbudet av terapeuter og behandlere der hun bodde. Utfordringen for mange er at når man googler f.eks. massasje + sted så kommer det opp en rekke annonser og nettsider, men også sider som er irrelevante for det man leter etter (f.eks artikler om massasje fra aviser eller magasiner som ranker høyt i Google). Istedenfor å måtte klikke seg inn på hver enkelt massør sin personlige nettside eller klinikkens nettside, klikke seg ut igjen – og samtidig holde oversikten, så kan man med Min Terapeut enkelt lese om og sammenligne terapeutene, slik at man finner det man er på utkikk etter.

For terapeutene

Målet er at MinTerapeut skal være en moderne, funksjonell og oversiktlig side, som er enkel å navigere i. Fokus er på terapeutene og nettoppp av denne grunn er siden reklamefri.

Vårt fokus er utelukkende å markedsføre nettsiden og terapeutene på den. Med bakgrunn som behandler selv, så vet vi hvor dyrt, tidkrevende og til tider frustererende det kan være å markedsføre seg selv. Spesielt når det man er mest interessert i er faget sitt, og arbeid med mennesker.

For deg som leter etter terapeut

På forsiden kan du skrive inn behandlingsform eller terapeut-tittel og/eller sted. Du kan også bare skrive inn stedsnavn og se hvilke behandlingstilbud som finnes der du bor. Inne på selve terapeut-siden kan du lese om terapeutens behandlingsmetoder, filosofi og utdanning. Har terapeuten tillatt review-funksjonen kan du også gi tilbakemelding etter du har fått behandling. Du kan også sende direkte melding til terapeuten for å forhøre deg om priser osv, eller du kan besøke nettsiden til terapeuten og følge vedkommende på sosiale medier. Eller du kan selvsagt gjøre det på den gode gamle måten og slå på tråden.